fredag 1 juni 2012

Sommarblommor

Detta inlägg kommer som rubriken påvisar att handla om sommarblommor.
Sommarblommorna är uppdragna i ett syfte, att blomma vackert hela sommaren och sedan tråkigt nog dö när hösten kommer.
 För att plantera sommarblommor krävs det en planteringsspade vatten och lite beroende på hur många blommor som ska ned i samma rabatt bra knäskydd, om det är något som tar stryk när man planterar så är det knäna.
 För att plantera blommor i den stora mängd som vi fick hit till parken i år krävs också en engagerad personalstab. Vilket vi verkligen har här i parken. Det har nämnts förut men tåls att nämnas igen. Vilken personal vi har.  Man blir smått euforisk.
I år började även rutinen lysa igenom i allt vi hittills har gjort. Urnorna flög ut ur boden, vattenslangar drogs fram och jorden skyfflades med vana händer ned i urnorna. Sedan planterades det av liv och lust.  Tills alla urnor var klara och utkörda till sina platser i parken.
Då började det riktiga arbetet med att fylla de gapande tomma sommarblomsrabatterna med härlig blomsterprakt.  Vi tackar vädergudarna för det lite svalare vädret och blommorna gör kanske det samma. Vissa verkar dock tycka att det är lite för kallt.
 Idag har vi planterat i restauranggården vi gör framsteg i flygande fart bara 6000 plantor kvar nu. 
Om ni som läser undrar varför jag inte nämner några växtnamn så är ju det för att jag vill att ni ska komma och besöka parken i sommar och spänningen blir större om ni inte vet vad som väntar er....
Chip och hej tills nästa gång (chip hette förresten en blomma som aldrig kom) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar