torsdag 30 augusti 2012

In Memoria sommaren 2012




Ja, då var här, Augusti går mot sitt slut. Och så gör även sommaren. En Sommar som har bestått av regn, regn och ibland riktigt kyligt väder. En sommar som inte riktigt kom igång, man har väntat hela sommaren på sommaren och nu är den över. Visst vi har haft några fina dagar, men de har varit enstaka.
 I och med att Augusti övergår i September så stängs parken för säsongen. därför känns det logiskt att i dag sammanfatta säsongen lite.
Vi har som jag skrivit tidigare haft väldigt kul, vi är ett väldigt glatt gäng som jobbar i parken. så självklart har vi haft kul, jobbat hårt har vi också, men eftersom vädret inte varit strålande så har det inte på alla håll blivit något resultat av vårt slit. Rosorna regnade bort, sommarblommorna kom aldrig riktigt igång och gräsmattorna har aldrig varit torra, vilket har gjort att det blivit mycket klippning med handgräsklippare istället för åkgräsklippare.
Där emot har de flesta perennrabatter haft ett bra år. Perenner kommer ändå, även om det är kallt och regnigt. Har imponerats över deras kraft att ändå växa upp och blomma.
När nu parken stänger blir det också ett stort personaltapp, cafépersonalen slutar och så gör även två av våra parkarbetare.
 Det är svårt att inte bli sentimental, men vi har haft ett fint år och nästa år då blir det sol och värme hela sommaren. och för de flesta av oss så är hela September kvar med vackert höstväder. Så ni kan se framemot många höstbloggar med fina höstbilder, då vi förbereder parken inför vintern. 

Vi tackar Inger och Kerstin för sommarens insats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar